Burány: Egyre gyorsabban gazdagodnak a fideszes strómanok

Míg a gazdaság egyre lassabban gyarapszik.

MTI
2015. 08. 22. 10:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Burány Sándor szocialista országgyűlési képviselő szombaton Budapesten sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy Magyarország a régió más országaihoz képest kisebb ütemben gyarapodott az elmúlt negyedévben, ami szerinte az Orbán-kormány elhibázott gazdaságpolitikájára vezethető vissza. Az ellenzéki politikus szerint ugyanis a kabinet különalkuival valójában a nagy multinacionális cégeket támogatja, a kis- és középvállalkozásokat pedig kirekeszti a növekedésből.

A Fidesz az utóbbiak köréből kizárólag saját vazallusait támogatja, például Mészáros Lőrinc felcsúti polgármestert és vállalkozót – tette hozzá a szocialista politikus.

Burány Sándor megerősítette, hogy pártja továbbra is az alacsonyabb keresetűek adójának csökkentését szorgalmazza két további, a jelenlegieknél kedvezőbb szja-kulcs bevezetésével.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.