Kovács: Hazánk elemi érdeke üzenni az úton lévőknek

Úgy véli, az uniónak nincs áttekinthető rendszere a folyamat ellenőrzésére.

MTI
2015. 08. 14. 8:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kormányszóvivő péntek reggel az M1-en azt mondta, hogy az uniónak nincs áttekinthető rendszere a folyamat ellenőrzésére, mindenki „kényére-kedvére” érkezhet az unióba, viszont ez a „modern kori népvándorlás” beláthatatlan következményekkel jár.

Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön jelentette be, hogy a kormány kedden dönt kampány indításáról a migrációs tranzitországokban. Azzal a szándékkal, hogy megtörje a szervezett, Magyarországról Nyugatra vezető embercsempész-útvonalat. Az a célja ezzel a kormánynak, hogy világossá tegye: nem érdemes elindulni Magyarország felé, mert megváltoztak a jogszabályok, és épül a határzár – közölte.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.