Szijjártó beköltözött a villába

Előtte még alaposan felújíttatta, a teljes belső teret átalakították, s kicserélték az ablakokat is.

MNO
2015. 08. 14. 8:31
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Bors birtokába jutott tulajdoni lap másolata szerint 2014. május 9-én került Szijjártó Péter és felesége 50–50 százalékos tulajdonába a – házzal és udvarral együtt – 1586 négyzetméteres dunakeszi ingatlan.

A politikust támadások sora érte, amikor kiderült tavaly a villavásárlása. Ezekre akkor úgy reagált, hogy törvényesen, megtakarításai segítségével, valamint széles családi összefogással sikerült megvásárolnia az ingatlant, bevallása szerint 167 millió forintért.

Bár a Bors szerint a villa korábban sem tűnt lelakottnak, ennek ellenére Szijjártó hatalmas felújításba fogott. Információik szerint lényegében a teljes belső teret átalakították, s kicserélték az ablakokat is. A villa értéke mostanra megközelítheti a 200 millió forintot is – írják. A tárcavezető azt elismerte a lapnak, hogy beköltöztek, de nem árulta el, hogy mennyibe került a felújítás.

A házra egyelőre nincsenek felszerelve kamerák, de egy kerítésre helyezett tábla azt jelzi, hogy egy biztonsági cég védi az ingatlant. Az udvarra a sűrű sövény miatt nem lehet belátni.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.