Több forgalomkorlátozás is lesz hétfőtől a fővárosban

Felújításokra figyelmeztet a BKK.

MTI
2015. 08. 23. 17:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A közlemény szerint hétfőtől várhatóan november végéig felújítják a X. kerületi Sírkert utca Maglódi út és Kozma utca közötti szakaszán a teljes útpályát.

A rekonstrukció ideje alatt a Sírkert utcát egyirányúsítják a Kozma utca felől a Maglódi út irányába. A Kozma utca felé közlekedőknek a Maglódi út–Újhegyi út–Kozma utca terelőútvonal használata javasolt – tették hozzá.

A BKK szerint szintén hétfőtől szeptember második feléig gázvezeték-építés lesz a II. kerületben a Szilágyi Erzsébet fasor szervizútján. Az augusztus 29–30-ai és a szeptember 5–6-ai hétvégéken a Gábor Áron utca és a Pázsit utca között dolgoznak majd, ezért a munkaterület mellett irányonként egy-egy sávon lehet majd közlekedni.

Egy későbbi időpontban a Gábor Áron utca is munkaterület lesz a Szilágyi Erzsébet fasor torkolata környezetében, de a Gábor Áron utcában is mindvégig biztosítják a forgalmat kétszer egy sávon.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.