Villamos csonkolta egy fiú lábát Budapesten

A tűzoltók emelték ki a fiút a villamos alól, a járművet azonban nem kellett megemelni.

MNO
2015. 08. 24. 13:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 61-es villamos vasárnap éjjel ütött el 17-18 év körüli fiatalt, akinek mindkét lábát csonkolni kellett – írja az Origo. Mint a portál írja, a Budagyöngyénél történt baleset során nem kizárt, hogy a fiatal ittas volt.

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője úgy nyilatkozott a portálnak, hogy a tűzoltók emelték ki a fiút a villamos alól, a járművet azonban nem kellett megemelni.

Az Országos Mentőszolgálat sajtóügyelete az MTI érdeklődésére közölte, hogy vasárnap éjjel a helyszínről súlyos, életveszélyes sérülésekkel vittek kórházba egy 18 év körüli fiatalembert, aki eszméletlen állapotban volt.

A baleset a II. kerületi Szilágyi Erzsébet fasor és a Gábor Áron utca kereszteződésében történt, annak körülményeit a BRFK Közlekedésrendészeti Főosztálya vizsgálja – tette hozzá a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK).

A BKV Zrt. az MTI megkeresésére azt írta, hogy a Hűvösvölgy irányába közlekedő 61-es villamos vasárnap éjjel egy, a vágányok között fekvő férfit gázolt el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.