Együtt: Tarsoly szabadul, míg egy 80 éves hölgyet üldöznek

Az Együtt pert indítana a Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt. ellen.

MTI
2015. 09. 25. 8:26
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pápa Levente, a párt alelnöke pénteken az MTI-nek azt mondta, ha ez nem történik meg, feljelentést tesz az MNKH ellen bennfentes kereskedelem miatt. Az ellenzéki politikus égbekiáltó igazságtalanságnak nevezte, hogy a felszámoló „ismeretlen kiválasztási elvek alapján” pereket indít olyan emberek – például egy 80 éves nő – ellen, akik a Quaestor-botrány kirobbanásának napján vették ki a pénzüket, miközben a Magyar Nemzeti Kereskedőház ellen nem indult eljárás, pedig március 9-én jutott hozzá a körülbelül 3,8 milliárd forintos tőkéjéhez.Az alelnök szimbolikusnak nevezte, hogy ezekben a napokban helyezik át házi őrizetbe a Quaestor volt vezetőjét, mondván, „Tarsoly Csaba most szabadul, amikor a nyolcvanéves hölgyet üldözi a hatóság”.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.