Forgalmirend-változás az M1-M7 bevezető szakaszán

Az őrmezei csomópont építése miatt csütörtökön módosul a forgalom.

MTI
2015. 09. 30. 7:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Balatoni úton érkező forgalom egy újonnan épített ideiglenes útpályán keresztül elsőbbségi kötelezettség mellett csatlakozik be a bevezető három forgalmi sávjába. A korábban kialakított ideiglenes becsatlakozó útpályát az Alsó Beregszász utcánál készülő csomópont építése miatt lezárják.

A Balatoni út M1-M7 autópálya alatti átvezető szakaszán, a városból kifelé haladó irányban a Balatoni út–Menyecske utca–Neszmélyi út csomópontja előtt sávszélesítést és útpálya-felújítást végeznek várhatóan három héten keresztül. A munkák előkészítése miatt útszűkületre kell számítani.

Az útpálya marása és aszfaltozása idején váltakozva csak egy sáv lesz járható a kifelé haladó közúti forgalom és a szembe közlekedő autóbuszok számára.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.