Kemény kérdésekre is válaszolnia kell ma a kormánynak

Kérdéseket, majd azonnali kérdéseket tehetnek fel a képviselők a kormánynak az Országgyűlés hétfői ülésnapján.

MTI
2015. 09. 28. 5:22
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Ház 11 órakor napirend előtti felszólalásokkal kezdi munkáját. Ezt követően hangozhatnak el a kérdések.

A parlament honlapján elérhető információk alapján a fideszes Völner Pál arról érdeklődik majd a külgazdasági és külügyminiszternél, mennyi új munkahelyet eredményezhet Miskolc térségében a Bosch új beruházása.

A szocialista Heringes Anita az emberi erőforrások miniszterét arról kérdezi majd, a helyiek reménykedhetnek-e a pincehelyi kórház megmentésében.

Több jobbikos képviselő is kérdez majd a migrációs válsággal kapcsolatban, Bana Tibor például azt szeretné megtudni a belügyminisztertől, meddig marad menekülttábor Körmenden és Szentgotthárdon.

Az LMP-s Schmuck Erzsébet és Ikotity István eközben Ki fizeti meg a menzareform árát? címmel benyújtott kérdéssel fordul az emberi erőforrások miniszteréhez.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.