Lázár: Nem vagyok „lemondós típus”

A politikus azt szeretné, hogy a felelősségi viszonyok tiszták legyenek.

MTI
2015. 09. 21. 17:19
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint mondta, az ezzel kapcsolatos megbeszéléseken világossá tette: mást nem szeretne, csak azt, hogy ha változnak a személyi feltételek, akkor a felelősségi viszonyok tiszták legyenek.

Kijelentette: Rogán Antal tudására, felkészültségére a miniszterelnöknek szüksége van. „Ez nem egy választható kategória”, a döntéssel egyetért, és maximálisan támogatja a miniszterelnököt – fűzte hozzá.

A kormányfő ehhez meg tudja teremteni azokat a munkafeltételeket, amelyek számára és Rogán Antal számára is ideálisak a munkavégzéshez – mondta, hozzátéve: olyan megoldás született, amely mindkét félnek megfelelő lesz.

Kérdésre megjegyezte: Rogán Antallal – akit munkatársának nevezett – együtt fog dolgozni, de nem lesz a beosztottja. „Sikeres páros lesz” – jegyezte meg.

Rogán Antal a Fidesz múlt szerdai velencei frakcióülése előtt jelentette be, hogy október 1-jétől a kormányfő politikai kabinetfőnöke lesz.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.