Rajzpályázat a biztonságért

Helyszíni tájékoztató is felhívja majd a figyelmet az autóbuszokon utazókra és a megállókban várakozókra.

MTI
2015. 09. 23. 10:51
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A programsorozat részeként korábban a közösségi együttélés szabályaira, a bűnmegelőzés fontosságára igyekeztek felhívni a figyelmet, bevonva a buszközlekedésben részt vevő szereplőket is.A kerület a Budapesti Közlekedési Központtal és a BKV-val közösen rajzpályázatot hirdet iskolásoknak Így szeretnék utazni a 99-es buszon! címmel, a beadott pályázatok közül négy kategóriában hirdetnek nyertest.A közlemény szerint október közepéig tapasztalt utcai szociális munkások is segítik, tájékoztatják az utasokat, szükség esetén kezelik a konfliktusokat a buszjárat józsefvárosi szakaszán.A helyiek elképzelései alapján egy sajátos arculatú buszmegállótípust is kialakítottak, az első két pár október elejére készül el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.