Útépítés miatt lezárnak egy óbudai utat 2016 márciusáig

Szerdától jövő márciusig a III. kerületi Aranyhegyi út Aranyvölgy utca és Rozsda utca közötti szakaszán építési munkák folynak.

MTI
2015. 09. 29. 8:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Aranyhegyi – Pomázi úti felüljáró építéséhez kapcsolódóan szeptember 30. és 2016. március 1. között megépül az Aranyhegyi út végleges útpályája, ezalatt az érintett szakaszt csak az építési forgalom, illetve az ott lakók járművei használhatjákA lezárt területet az autósok az Aranyhegyi – Pomázi úti felüljáró már megépített felhajtóútján keresztül – mintegy 300 méterrel hosszabb útvonalon – tudják kikerülni. Az építkezés alatt az Aranyvölgy utca a Bécsi út felől, az Aranyhegyi lejtő pedig a Gúla utca felől zsákutca lesz.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.