Fokozta Orbán Viktor védelmét a TEK

Az intézkedések nem csupán személyi, hanem objektumvédelmet is jelentenek.

MTI
2015. 10. 28. 7:37
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A lap szerdai számában közölt cikk szerint a nagyobb védelmet az is indokolja, hogy a szakszolgálatok terrorveszélyt tártak fel a magyarországi illegális bevándorlással kapcsolatban.

A lap úgy tudja, a fokozott figyelem kiterjed a miniszterelnök környezetére, családjára is. Az intézkedések nem csupán személyi, hanem objektumvédelmet is jelentenek, amelyből a TEK-en kívül a nemzetbiztonsági szolgálatok is kiveszik a részüket.

Horváth József, a katonai titkosszolgálatok korábbi helyettes vezetője közölte: a kormányfő, illetve családja védelmi szintjének emelése a szakmai protokoll része, és a TEK nem is intézkedhetett másként – olvasható a Magyar Idők szerdai számában.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.