Üdülési pénzt kaptak a határon szolgáló rendőrök

Összesen 15 ezer embernek nyújt 800 millió forintos keretösszegben üdülési lehetőséget a kormány.

MTI
2015. 10. 28. 19:09
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Balog Zoltán és Pintér Sándor a sajtótájékoztatón a Készenléti Rendőrség két munkatársának jelképesen átadott egy-egy Erzsébet-kártyát, amelyet erre a célra használhatnak fel.

Balog Zoltán elmondta: az érintettek év végéig kapják meg kártyáikat, amelyeket január 4-étől a jövő év végéig használhatnak fel az Erzsébet-program keretében működtetett szállásokon.

Pintér Sándor arról beszélt: Magyarország védelme hatásos, az országot elkerülik az illegális bevándorlók, de van még feladat, mert nyugat-európai országokból 40 ezer kérelem érkezett, hogy vissza kívánják küldeni azokat, akik Magyarországon keresztül érkeztek az unió területére.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.