A Fidesz szerint bántalmazták egy aktivistájukat

A bántalmazott nővel együtt aláírásokat gyűjtő férje rendőrt hívott, a támadót előállították.

MTI
2015. 11. 28. 13:06
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint mondta, a vélemények ennek a kezdeményezésnek a megítélésében is lehetnek eltérőek, de felháborító és megengedhetetlen az ilyen aljas, gyáva és brutális cselekmény, amelynek esetében szerinte „messze nem zárható ki a politikai motiváció”.

Elmondta: egy férfi előbb szidalmazta, majd többször megütötte és hajánál fogva rángatta egy aktivistájukat.
Jelezte azt is: a bántalmazott nővel együtt aláírásokat gyűjtő férje rendőrt hívott, a támadót előállították, és értesüléseik szerint ellene nyomozás indult.

A politikus emlékeztetett rá: a Fidesz azért indított aláírásgyűjtést, hogy megvédjék az országot Brüsszel azon elképzelése ellen, amely a kötelező betelepítési kvótákkal „bevándorlók tízezreit kívánja betelepíteni, letelepíteni”, a párt megítélése szerint értelmetlen, jogtalan és veszélyes módon, ezért minden lehetséges eszközzel fel kell lépni ellene.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.