Elfogult szentendrei rendőrök?

Dombay és Rédei nézeteltérésének tisztázását nem a helyi nyomozókra bíznák.

Szemán
2015. 11. 11. 4:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mivel az egyik résztvevő, Dombay Zsolt szentendrei önkormányzati képviselő, valószínűleg másik rendőrkapitányságot jelöl majd ki a nyomozásra a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság. Az ügyben folyó eljárás egyébként jottányit sem mozdult azóta, hogy vasárnap este garázdasággal gyanúsították meg Rédei Ottót, az MSZP városi elnökségének tagját, és tanúként hallgatták ki Dombayt, a sértettet.

Mint azt megírtuk, Rédei elszerette Dombay élettársát, augusztusban össze is költöztek. Vasárnap 20 óra tájban az új pár elautózott a képviselő lakásához, hogy az asszony számára elhozzák néhány ott maradt holmiját. Összevitatkoztak, és a két politikus dulakodni kezdett. Rédei kést vélt látni Dombaynál (aki állítólag zsidózott és kommunistázott is a vita során), ezért párjával visszaültek autójukba. A szocialista politikus egy – állítása szerint – két nappal korábban talált gáz-riasztó pisztollyal kétszer a levegőbe is lőtt. Mindkét politikus feljelentést tett a másik ellen a rendőrségen.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.