Leváltják az OMSZ és az OEP vezetőit?

Januárra már meg is történhet a váltás sajtóértesülések szerint.

MNO
2015. 11. 12. 18:26
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az államtitkárság felügyelete alá tartozó több háttérintézmény – az Országos Egészségbiztosítási Pénztár, az Országos Mentőszolgálat, az Állami Egészségügyi Ellátó Központ – élén legkésőbb januárig megtörténhet az új vezetők kinevezése az oldal információi szerint.

Sélleiné Márki Mária, az Országos Egészségbiztosítási Pénztár főigazgatója egy belső vezetői értekezleten köszönt el munkatársaitól. Az OEP főigazgatóját a miniszterelnök bízta meg 2010-ben, posztjáról is csak Orbán Viktor kormányfő hívhatja vissza.

Vezetőcsere lesz az Országos Mentőszolgálatnál is. Burány Béla több mint két éve tölti be a posztot.

Az Állami Egészségügyi Ellátó Központ főigazgatói posztja azért ürült meg, mert Ónodi-Szűcs Zoltánt onnan nevezték ki államtitkárnak, oda ezért keresnek vezetőt.

Megkerestük ímélben az Emberi Erőforrások Minisztériumát, hogy erősítsék meg a sajtóértesülést, de eddig még nem válaszoltak.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.