Eltűnt Habony szipogós videója

Jobban mondva privátra állították, pedig elvileg egy reklámvideóról van szó.

MNO
2015. 12. 11. 8:23
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kedden került nyilvánosságra a 444 jóvoltából az a felvétel, amelyen Habony a spanyol bulisziget Heart nevű szórakozóhelyén mulat. A portálnak egy budapesti vállalkozó azt mondta, a klubban rengetegen drogoznak, és általában tele van a hely prostituálttal; a belépő egyébként 15, egy vacsora ital nélkül pedig 45 ezer forintnyi euró.

A Jobbik szerint a Habony Árpádról nyilvánosságra került videó megmutatja a Fidesz igazi arcát: közpénzből felhizlalt barátok, urizálás, hedonista életmód. Az MSZP a pénz forrása után érdeklődött, a Demokratikus Koalíció úgy látja, Orbán Viktor miniszterelnöknek el kell rendelnie Habony Árpád nemzetbiztonsági átvilágítását és vagyonosodási vizsgálatát – 2010-ig visszamenőleges hatállyal –, mert személye nemzetbiztonsági kockázatot jelenthet.

Havasi Bertalan az MSZP-nek válaszolva azt mondta, „ahhoz nincs közünk, hogy ki hogyan tölti a szabadidejét”, hasonlóan vélekedett korábban Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője is, aki egy interjúban Habonnyal kapcsolatban megjegyezte: „A szabadidő eltöltése az ő magánügye.”

Lázár János a szokásos csütörtöki kormányinfón – egyébként miniszterelnöki főtanácsadónak nevezve Habonyt – közölte, nem a kormánynak kínos, hanem annak, aki így viselkedik; Egyébként nem tartja nemzetbiztonsági szempontból aggályosnak, hogy egy olyan luxusbárban szórakozott, ahol sajtóhírek szerint a csapból is drog folyik. A miniszterelnökség vezetője egyébként nem látta a felvételt, amelyen Habony Árpád látványosan szipog és pislog, de azt mondta, „nem szeretnék foglalkozni senkinek a magánviszonyaival és a magánügyeivel”.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.