Havasi nyilatkozott Habony ibizai bulizásáról

Az MSZP kérdésére válaszolt Orbán Viktor sajtófőnöke.

MNO
2015. 12. 10. 13:08
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Magyar Szocialista Párt arra volt kíváncsi Habony Árpád ibizai bulizásával kapcsolatban, hogy „Miből telik Habony Árpádnak, Orbán Viktor fantomtanácsadójának, Magyarország egyik legbefolyásosabb emberének arra a luxusra, amit nap mint nap az arcunkba dörgöl?” Erre az MSZP csütörtöki közleménye szerint Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke ezt válaszolta:

„Ahhoz nincs közünk, hogy ki hogyan tölti a szabadidejét”.

Az MSZP szerint ez nem válasz a kérdésükre, de ők is így gondolják, ezért is ellenzik a vasárnapi zárva tartást. „Azt kérdeznénk Havasi úrtól, hogy válaszának szellemében milyen módon tervezi meggyőzni főnökét, vonja vissza a kötelező vasárnapi zárva tartást?” – zárult Bárány Balázs MSZP elnökségi tag közleménye.

Havasihoz hasonlóan vélekedett korábban Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője is, aki egy interjúban Habonnyal kapcsolatban megjegyezte: „A szabadidő eltöltése az ő magánügye”. Az ellenzéki pártok vagyonosodási vizsgálatot és nemzetbiztonsági átvilágítást is kezdeményeztek Habony Árpád ellen, utóbbit már el is utasította a nemzetbiztonsági bizottság.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.