Egyre népszerűbb a hallgatói gyed

Havonta öt-hatszázan választják.

MTI
2016. 01. 25. 22:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Fűrész Tünde az M1 aktuális csatorna hétfő esti műsorában emellett beszámolt arról is, hogy a munkahelyek egyre fogadókészebbek a kisgyermekes anyákkal, egyebek mellett azért is, mert járulékkedvezményben részesülnek, ha kisgyermekeseket foglalkoztatnak.

Ehhez kapcsolódik, hogy a bölcsődei rendszer átalakul, és a nagy intézmények mellett „mini”, valamint vállalati és családi bölcsődék is lesznek, és a finanszírozási feltételek is javultak: már nem a jelen lévő, hanem a beíratott gyerekek után kapják az állami támogatást a nevelési intézmények. Fűrész Tünde beszélt arról is, hogy tanulmányok szerint azok a szülők, akik össze tudják egyeztetni a munkát és a családot, sokkal jobban teljesítenek a munkahelyükön, lojálisabbak a cégükkel.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.