Korrupcióinfó: titkos hangfelvétellel robbanthat az LMP

Csütörtöktől minden héten korrupcióinfót tart az LMP a Kormányinfó mintájára – írja az Index.

MNO
2016. 01. 28. 8:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A portál Hadházy Ákost, az LMP antikorrupciós szakszóvivőjét idézve azt írja, erre azért van szükség, hogy láthatóvá váljon, az általuk eddig bemutatott korrupciós ügyek nem kivételes esetek. A politikus azt mondta, már most van annyi a tarsolyában, amivel egész évben feltöltheti tartalommal a korrupcióinfót. Az első alkalommal állítólag egy olyan titkos hangfelvételt tárnak a nyilvánosság elé, amelyben fideszes politikusok maguk mesélnek az Orbán-kormány közbeszerzési rendszeréről.

Az Index cikke szerint Hadházy nemcsak friss témákról fog beszélni, hanem olyan régebbi ügyekre is visszatér, amelyekben elkezdődött valamiféle rendőrségi vizsgálat, de a nyomozás mégis elakadt valahogy.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.