Tóbiás megtette a szükséges „jogi lépéseket”

Jelentsen ez bármit is.

MNO
2016. 01. 26. 18:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A politikus az alábbiakat jelentette be:

„A családomról megjelent cikkel kapcsolatos jogi lépéseket megtettem.

Az ügy ezzel oda került, ahová való: a jog asztalára. Nagyon nagy köszönettel tartozom a felénk áradó szolidaritás-özönért, a továbbiakban azonban csak a politikával kívánok foglalkozni, mert az emberek sorsa nem tűr halasztást.”

A politikai bulvár kategóriájába is nehezen beilleszthető, pikírt hangvételű, már-már gyalázkodó tartalmú cikket közölt szombaton a G. Fodor Gábor főszerkesztő (egyben a kormányközeli Századvég egyik vezetője) fémjelezte 888.hu Tóbiás József MSZP-elnök családjáról. A politikus feleségét maszturbációs segédeszköznek nevezték egy pikáns fotósorozat miatt, de még közös lányukat is felemlegették az anyagban.

A cikk ellen több közéleti személyiség, többek között Gulyás Gergely fideszes parlamenti képviselő és (igaz, egyedi hangnemben, de) Deutsch Tamás is felszólalt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.