0,4 gramm füvet kapott Bayer Zsolt

A Negyedik Köztársaság hozta nyilvánosságra a fotót, melyen a levél és „csatolmánya” is látható.

MNO
2016. 02. 07. 16:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

0,420 gramm marihuánát kapott Bayer Zsolt, a Magyar Hírlap publicistája a Negyedik Köztársaság weboldalán megjelent fotó tanúsága szerint. A mellékelt levél – melynek feladója „A Füvesember” – megemlíti, hogy a marihuána bizonyítottan kezeli a migrént, ezért láthatóan egy kisebb adagot kapott is Bayer ajándékba, „a békésebb hangvételű cikkek reményében”.

Ismert, a publicista február 3-án, a Magyar Hírlap hasábjain megjelent írásában fakadt ki a törökszentmiklósi eset kapcsán, amelyben a dizájnerdrogot használó várandós nőktől eljutott a könnyű drogok liberalizációjának kérdésköréig, melyről a következőképpen ír: „( ) őket fertőzi legjobban a nyomorult korszellem, amely többek között a »könnyű drogok« legalizálásáért küzd (hogy dögölne meg az összes gazember, aki ezt életében akár egyetlenegyszer propagálta).” Vélhetőleg erre válaszul kapta Bayer a szokatlan csomagot.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.