A Facebook nem tűri a félhivatalos Jobbik-csoportokat

Rövid idő alatt tizenhatot töröltek, sajtóhírek szerint nem véletlenül.

MNO
2016. 02. 08. 11:27
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Eszerint a dobogó legmagasabb fokára a Rosszabbik.com-ot tették, és tudni vélték, hogy az a továbbiakban a Deres.tv, a Jobbra át és a Láss tisztán oldalak letiltására ösztönzi követőit. Ezüstérmes lett az Éljünk békében No racism oldal, míg a bronzot a Jobbikbűnözés-nyilasbűnözés című formáció gyűjthette be – írta az Atv.hu. Az oldal szerint a Kuruc.infó az közölte, hogy ezek az oldalak és adminisztrátoraik „szervezetten tüntetik el a nemzeti csoportokat”.

Az Atv.hu emellett úgy értesült: az utóbbi hetekben felerősödő letiltási hullám nyomán – leszámítva Vona Gábor és a Jobbik hivatalos profiljait – gyakorlatilag alig maradt komolyabb támogatottságú Jobbik közeli felhasználói csoport a Facebookon. Információik szerint egy időben a Fidelitas aktivistái is beszálltak a küzdelembe, és fél tucat neonáci színezetű, Jobbik-szimpatizáns csoportot töröltettek a felületről.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.