DK: Rendőrök keresték fel a pedagógustüntetés résztvevőit

A Demokratikus Koalíció felháborítónak tartja az eljárást.

MTI
2016. 02. 15. 15:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A párt szóvivője hétfői, budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, „megtörtént tehát az a szégyen és gyalázat, hogy úgy, mint az ötvenes években, rendőrök csengetnek be”.

Gréczy Zsolt a DK nevében azt kérdezte Pintér Sándor belügyminisztertől, hogy hány ember kapott ilyen feladatot, hány embert kerestek fel, milyen kérdéseket tettek fel nekik, milyen jelentés készült az ügyben és van-e lista arról, hogy egy ilyen esetben kiket kell megfigyelni vagy kikérdezni.

A demonstrációt emelkedett hangulatúnak nevező szóvivő azt mondta, a DK által elképzelt „sokak Magyarországa” viszont nem épülhet a megfélemlítésre, a sztrájkjog korlátozására és pártállami módszerek alkalmazására.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.