A meccsen csapott oda Kubatovnak a tábor

Hallatták hangjukat az elégedetlenkedők, sőt pólós akcióval is jelentkeztek.

MNO
2016. 03. 05. 18:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A vénaszkennernek csúfolt alkalmatosság óta nem ápol éppen rózsás kapcsolatot a ferencvárosi tábor Kubatov Gáborral. Az elnöknek a szurkolók a szombat esti meccsen is üzentek, a 12. percben a „Fradi-tábor” rigmust kezdték szervezetten skandálni. „A pár fizetett szurkoló hangja nem tudta elnyomni a többség akaratát” – értékelte az akciót a Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül csoport.

A drukkerek és Kubatov Gábor között a viszony újabb mélypontra ért, mikor is a Fradi Security embereit bevetették a Nemzeti Választási Irodánál. Az első sajtóhírek arról szóltak, hogy az FTC szurkolói a politikai aktivitást mutató kopaszok. Közben a Kúria is úgy értékelte a helyzetet, hogy a kidobók akadályozták Nyakó Istvánt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.