Nem indul vagyonosodási vizsgálat Orbán ellen

Juhász Péter hivatalos Facebook-oldalán tette közzé a mentelmi bizottság elnökétől kapott levelét.

MNO
2016. 03. 24. 10:29
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Együtt párt alelnöke, V. kerületi önkormányzati képviselője, Juhász Péter hivatalos Facebook-oldalán tette közzé a mentelmi bizottság elnökétől kapott levelét. Ebben Velkey Imre jelzi a politikusnak, hogy nem indult vagyonnyilatkozati eljárást Orbán Viktorral szemben az apja hatvanpusztai birtoka miatt, mert az erre irányuló kezdeményezés alaptalan, ugyanis a birtok Orbán apjának van a tulajdonában.

Juhász Péter szerint épp ezért lenne szükség a vizsgálatra, hisz a kérdés az, hogy ki használja a területet. Hozzátette, hogy a környező több mint ezer hektárnyi földeket „Orbán emberei” vásárolták fel. Emiatt a jövő héten tüntetést tartanak, hogy számon kérjék a kormányfőt: miként lehetséges, hogy „ő, a családtagjai és a gázszerelője több ezer hektár földet birtokolnak”.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.