Bombariadó a budaörsi IKEA-nál

A parkolóban és a környéken óriási forgalmi dugó alakult ki.

MNO
2016. 04. 02. 13:13
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bombariadó miatt kiürítették a budaörsi IKEA-t, az Auchant és a Decathlont, a parkolóban és a környéken óriási forgalmi dugó alakult ki. A rendőrség és a tűzszerészek már a helyszínen vannak, kitereltek mindenkit.

A helyzetet súlyosbítja, hogy baleset történt az M1-M7-es autópálya bevezető szakaszán, a forgalom mindkét irányban akadozik, fennakadásokra lehet számítani.

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőrfőkapitányság szóvivője megkeresésünkre azt közölte: délután negyed háromkor telefonos fenyegetés érkezett, az érintett épületekből mindenkit kitereltek, a tűzszerészek pedig megkezdték a vizsgálatot. Közveszéllyel fenyegetés miatt ismeretlen tettes ellen indul eljárás.

Nem csak az IKEA-ból, az Auchan-ból, és a Decathlonból tereltek ki mindenkit, hanem az ott lévő többi áruházból is. Egy olvasónk tájékoztatása szerint a nagy dugót az okozza, hogy minden autós egyszerre távozna, de nem tud, többen már a füvön áthajtva próbálják kikerülni a többieket.

Ha a helyszínen van, írjon a [email protected] címre.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.