Orbán Lázárnál töltötte az éjszakát

Úgy tudni, a két politikus magánbeszélgetésen vett részt.

MNO
2016. 04. 13. 10:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kormányfő az éjszakát is a miniszter otthonában töltötte, ahonnét szerdán délelőtt a Vajdaságba utazott tovább – teszik hozzá.

Arról nincs információjuk, hogy a vacsorát követően történt-e bármilyen egyeztetés a két politikus között. Az Origó azonban a miniszterelnöki sajtóiroda vezetőjétől úgy értesült, a két politikus magánbeszélgetésen vett részt.

Mint ismert, kedden szavazott a parlament a kormány indítványozására a vasárnapi zárva tartásról. 163-an nyomtak igent, ketten nemet, míg tizenegyen tartózkodtak. Lázár János kancellária- és Balog Zoltán humánminiszter sem szavazott. Már hétfőn arról láttak napvilágot sajtóértesülések, hogy ők ketten – annak ellenére, hogy kormánytagként ezzel állítólag az állásukkal játszanak – nem hajlandók megszavazni a vasárnapi zárva tartás eltörlését.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.