Szembement Orbánnal Balog és Lázár

Nem szavaztak a boltzárról, ami valójában „nem” szavazatnak számít. Nem mi mondjuk, hanem ők.

MNO
2016. 04. 12. 11:32
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Meggyőződésünk szerint mindenkinek joga van ahhoz, hogy a vasárnap munkaszüneti nap legyen. Ezért nem támogatjuk a kormány törvényjavaslatát, amely korlátozza a szabad vasárnapot.

Távolmaradásunk »NEM« szavazat, amelyet a kormány iránti lojalitásból és Orbán Viktor miniszterelnök úr kérésére nem adunk le.”

Ezt a közleményt Balog Zoltán emberierőforrás-miniszter és Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter tette közzé ma délután. Közben a többi honatya azért megszavazta a vasárnapi zárva tartást megszüntető módosítást, aminek folyamatát ebben a cikkünkben követtük le. Hétfőn arról láttak napvilágot sajtóértesülések, hogy ők ketten – annak ellenére, hogy kormánytagként ezzel állítólag az állásukkal játszanak – nem hajlandók megszavazni a vasárnapi zárva tartás eltörlését.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.