Hetek óta használjuk, de most át is adják, mi az?

Természetesen a Széll Kálmán tér, amelyet a budai fonódó villamossal együtt adnak át pénteken.

MTI
2016. 06. 15. 9:34
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Főpolgármesteri Hivatal kommunikációs igazgatóságának szerdai meghívója szerint a tér és a villamoshálózat pénteki átadóünnepségén Tarlós István főpolgármester mond köszöntőt.

Buda legforgalmasabb csomópontja, a Széll Kálmán tér rekonstrukciója május 10-én fejeződött be. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) aznapi közleménye szerint 5,3 milliárd forintnyi fővárosi, kormányzati és uniós forrásból 400 nap alatt újították fel, építették át a teret.

A budai fonódó villamoshálózat március 14-én vált teljessé, miután véget ért a Lánchíd budai hídfője alatti villamosalagút felújítása, és új, teljes vonalán, Dél-Budától Óbudáig kezdett közlekedni a 19-es és a 41-es villamos.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.