Országjárásba kezd az LMP

„A Fidesz által lebutított Országgyűlésből nem lehet választást nyerni” – mondta Szél Bernadett.

MTI
2016. 06. 10. 15:16
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szél Bernadett a tolnai megyeszékhelyen tartott sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, a parlament fontos hely, de „a Fidesz által lebutított Országgyűlésből nem lehet választást nyerni”, ezért ősszel is folytatják az országjárást.

Azt mondta, a jövőben arra törekszik, hogy többet legyen elérhető a parlamenten kívül a választópolgárok számára.

Szél Bernadett közlése szerint az országjárás során utcai fórumokat, kitelepüléseket rendeznek, a párttal szimpatizáló civil szervezetek képviselőivel találkoznak. Nyáron három nap alatt körbebiciklizik a Balatont, és közösségi médiumokon hívják fel a figyelmet a korrupcióra, a természeti örökség tönkretételére.

Az ellenzéki politikus azt mondta, az LMP-sek tapasztalata az, hogy akik megismerik a párt programját, szimpatizálnak vele. Az országjárás legfontosabb előnye, hogy megerősíti: jó úton járunk – tette hozzá, megjegyezve: ha olyan visszajelzéseket kapnak, hogy változtatni kell, „itt az idő, hogy 2018-ban még felkészültebb programmal tudjunk felhatalmazást kérni a választóktól”.

„Azt látjuk, hogy az elmúlt huszonöt év mocsarából csak úgy lehet kikerülni, hogy hiteles politikusok kapnak felhatalmazást. Szükség van jó bérekre, munkahely-teremtési programra, az ország szuverenitását garantáló energiapolitikára” – hangoztatta.

Hadházy Ákos, a párt antikorrupciós szakszóvivője kijelentette: az LMP mindent megtesz a korrupció leküzdéséért és azért, hogy az európai uniós pénzeket úgy költsük el, hogy abból haszna legyen az országnak.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.