A szocialisták nem támogatják a betelepítési kvótát

Hazugsággal vádolják a Fideszt.

MTI
2016. 07. 20. 17:11
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ellenzéki párt szerdai közleményében arra reagált, hogy Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője arra szólította fel a baloldali politikusokat, a bevándorlók támogatása helyett álljanak a magyar emberek oldalára.

Az MSZP azt írta, hogy korábban a magyar emberek biztonsága érdekében javasolta a Büntető törvénykönyv szigorítását, és a parlament elé terjesztett a magyar emberek biztonsága érdekében szükséges intézkedéscsomagot is. A Fidesz a Btk. szigorítását célzó indítványt és a terrorelhárítás megerősítésére tett szocialista javaslatokat is elutasította – tették hozzá.

Az ellenzéki párt szerint a kormány által kezdeményezett október 2-ai népszavazás Magyarország Európai Unióból való kilépését készíti elő, ezért azt mondják, hogy a referendum napja legyen a szabad Európa napja, mert aki otthon marad, az unióban maradásra szavaz.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.