Buszokkal pótolják jövő héten a HÉV-et

A H6-os, soroksári HÉV helyett járnak majd pótlóbuszok.

MTI
2016. 07. 07. 15:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A felsővezeték-hálózat és a pálya karbantartása miatt a HÉV-szerelvények július 19-étől július 24-éig a Közvágóhíd és Soroksár, valamint Szigetszentmiklós és Tököl/Ráckeve között közlekednek, a soroksári Hősök tere és szigetszentmiklósi Gyártelep H állomás között pedig pótlóbusz-járat indul, emellett a 38-as, a 238-as és a 278-as autóbuszon a HÉV-bérleteket is elfogadják Csepel és Szigetszentmiklós között – tájékoztatott a BKK. A központ közlése szerint a pótlóbuszokon kerékpár is szállítható.

A BBK közleményében arra is felhívja a figyelmet, hogy a pótlás miatti kényszerű átszállás nem minősül útmegszakításnak, így a pótlóbuszról a HÉV-re vagy ellenkező irányban történő átszállásnál nem kell új jegyet kezelni.

A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán vagy a BKK Info mobilalkalmazásban.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.