Hétvégén több kocsival jár a gödöllői HÉV

Pénteken délután, valamint szombaton és vasárnap reggel 7 és este 20 óra között jár hat kocsival.

MTI
2016. 07. 21. 20:16
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A BKK csütörtöki, az MTI-hez eljuttatott közleményében az áll: a gödöllői HÉV pénteken a délutáni csúcsidőszakban, valamint szombaton és vasárnap reggel 7 és este 20 óra között a kényelmesebb utazást lehetővé téve három- helyett hatkocsis szerelvényekkel közlekedik.

Azt írták: a Hungaroring, amely Mogyoród mellett található, Budapestről közösségi közlekedéssel a Gödöllő felé tartó H8-as HÉV-vel közelíthető meg, az Örs vezér teréről. Felhívták a figyelmet arra, hogy a HÉV-ek közül a Hungaroring kizárólag a Gödöllőig közlekedő H8-assal érhető el, a Cinkotára vagy Csömörre tartó H9-essel nem.

Közölték: a Forma–1-es futam helyszíne a H8-as HÉV Szilasliget megállóhelyétől gyalog, Mogyoród állomásról pedig közvetlen buszjárattal is megközelíthető. A versenypálya 3-as, 4-es, 5-ös és 6-os kapuján át elérhető szektorokhoz Szilasliget, míg az 1-es, a 2-es, a 7-es, illetve a 8-as kapun át elérhetőkhöz Mogyoród állomáson célszerű a HÉV-ről leszállni. A távolság gyalog az állomásoktól körülbelül 2,5 kilométer, ami 35-40 perc alatt megtehető.

A mogyoródi Hungaroring versenypályán pénteken, szombaton és vasárnap rendezik meg a Forma–1-es Magyar Nagydíjat.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.