Készüljön fel, hétvégén több mint 30 fok is lehet!

Még a legalacsonyabb hőmérséklet is 15-20 fok körül várható.

MTI
2016. 07. 07. 12:38
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pénteken sok lesz a napsütés, csapadék nem valószínű. A legalacsonyabb hőmérséklet általában 9-15, a legmagasabb 26-30 fok között alakul.

Szombaton a napsütés mellett északkeleten lehet szórványosan zápor, zivatar. Emellett délután, estefelé az Alpokaljára is besodródhatnak záporok, zivatarok. Nagy területen megerősödik a szél, az északi megyékben egy-egy viharos széllökés is várható. A leghidegebb órákban 14-19 fok lehet. Napközben általában 25-30 fokig melegszik a levegő, de a felhősebb északkeleten csupán 23-24 fok lesz.

Vasárnap sok napsütés várható, csapadék nem lesz. A minimum-hőmérséklet általában 13-18 fok között alakul, de az Északi-középhegység völgyeiben ennél hűvösebb is lehet a hajnal. A nappali maximumok 28-32 fok között alakulnak – olvasható az előrejelzésben.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.