Közös fotó került elő Portikról és Rogánról

Az Együtt politikusa, Juhász Péter posztolta a fényképet a Facebook-oldalára.

MNO
2016. 07. 06. 11:11
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Együtt ötödik kerületi képviselője, Juhász Péter olyan fotót posztolt Facebook-oldalára, amelyen Portik Tamás látható, míg a háttérben felbukkan Rogán Antal, a Fidesz politikusa és a magyar kormány minisztere is. Juhász szerint ez is azt bizonyítja, hogy a két személy jól ismerte egymást.

A fotó eredetéről azonban egyelőre nem tudni semmit, és ha a kép eredetinek is bizonyul (akár úgy, hogy egy videofelvételből lett kikockázva), és valóban Rogán Antal látható a háttérben, véletlen is lehetett, hogy a politikus és Portik Tamás azon együtt szerepel.

Az Indexnek Kovátsits László, a miniszter ügyvédje válaszolt: „Semmilyen adatot nem juttattak el hozzánk, ami a kép valódiságát bizonyítaná. Portik Tamásnak is lehetett lehetősége, hogy egy nyilvános eseményen Rogán közelébe kerüljön, anélkül, hogy felfedte volna a személyazonosságát.” Rogán jogi képviselője azt is hozzátette, hogy továbbra is az az álláspontjuk, hogy Rogán Antal nem ismeri Portik Tamást.

Az ügyben írt korábbi cikkeinket itt éri el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.