Még pótolhatják a hiányzó papírokat a felvételizők

Július 12-ig van lehetőségük benyújtani dokumentumaikat vagy módosítani a megjelölt szakok sorrendjét.

MTI
2016. 07. 07. 20:49
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A közlemény szerint a jelentkezők a pontszámításhoz szükséges (és a jelentkezéskor még nem csatolt) dokumentumokat a www.felvi.hu honlapon elérhető E-felvételi Dokumentumok menüpontban tudják feltölteni, és ugyanott követhetik nyomon a jelentkezéssel kapcsolatos dokumentumok elbírálását is.

Ha a feltöltés sikeres volt, a fájl megjelenik a Jelentkezésekhez csatolt dokumentumok táblázatban – tették hozzá.

Függetlenül a jelentkezési helyek számától, elegendő mindent egy példányban beszkennelni és feltölteni, arra azonban figyelni kell, hogy a dokumentum jól olvasható legyen, és tartalmazza a jelentkező személyes adatait. Az egyes dokumentumok feldolgozottsági állapota az E-felvételi Dokumentumok oldalán nézhető meg – írták.

Közölték azt is, hogy a felvételizőknek egyetlen alkalommal van lehetőségük módosítani a jelentkezéskor megadott képzések sorrendjén, és ezt szintén július 12-ig tehetik meg. Az E-felvételi felületén a Sorrendmódosítás menüpontban rendezhetők át a korábban megadott képzések.

A dokumentumpótlás és a sorrendmódosítás mellett szintén július 12. a személyes adatok módosításának határideje.

Jelentkezési adatait – személyes adatok, megjelölt képzések – minden felvételiző megtalálja az egyes menüpontokon kívül összesítve, nyomtatható formában is az E-felvételi Hivatalos iratok menüpontjában, a Jelentkezői státuszlapot megnyitva.

Ha valakinek valamilyen személyes adata a jelentkezési határidő után változott meg (például költözés miatt a lakcím vagy házasság miatt a név), ezek is módosíthatók a rendszerben, a Személyes adatok menüpontban – fűzték hozzá.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.