Mészáros Lőrinc elmondta, hogy kié az adriai villa

A településvezető szerint az épület nem az övé, hanem egy cégé, amiben ő résztulajdonos.

MNO
2016. 07. 05. 13:49
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A településvezető szerint azért nincs benne a villa a vagyonnyilatkozatban, mert az valójában egy cégé, aminek ő csak résztulajdonosa, és ezt a tulajdont fel is tüntette.

A portálnak küldött rövid válaszban azt írták: „Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester vagyonnyilatkozata pontos és szabályos. Bizonyos televíziós híradásokban és honlapokon megnevezett horvátországi villa Mészáros Lőrincnek nem a személyes vagyona, hanem egy cég tulajdonában áll, amelyben polgármester úrnak tulajdonrésze van. Az említett cég és az abban való tulajdonrésze pedig szerepel a polgármester úr vagyonbevallásában”.

Múlt héten a Zadarski.hr horvát lap arról számolt be, hogy Ivan Rakitic, a Barcelona sztárja a családjával nyaralni érkezett egy Zadartól nem messze lévő tengerparti házba. Beszámolójuk szerint a focista az eszéki klub, vagyis az NK Osijek tulajdonosának, azaz Mészáros Lőrincnek a villájában tölti a szabadságát.

Ám nem örülhetett sokáig a pihenőnapoknak a horvát válogatott alapembere, mert péntek kora délután hat huligán kövekkel kezdte el dobálni a Villa Maria luxusnyaralót, több ablakot is betörve. Rakiticék éppen a nyaralóban voltak, ám a történtek miatt azonnal elmenekültek a szigetről motorcsónakkal

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.