Nyakó István vezetheti az MSZP kommunikációját

A politikus 2002-ben a szocialista párt frakciójának szóvivője volt.

MNO
2016. 07. 05. 10:22
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A lap információja szerint Nyakó István „sokat letett az asztalra”, ezért fog ráesni a választás. A politikus 2002-ben a szocialista párt frakciójának szóvivője volt, így nem lesz számára idegen a pozíció.

A volt szocialista frakciószóvivő az utóbbi években az éhségmenet egyik szervezője volt, valamint aktívan részt vett a Közmunkás Szakszervezet munkájában.

Tavasszal újra felkapta a nevét sajtó, amikor a Nemzeti Választási Irodánál (NVI) a vasárnapi boltzár eltörlésével kapcsolatos népszavazási kezdeményezést szerette volna leadni, amikor kopasz férfiak egy csoportja megakadályozta abban, hogy ezt elsőként tudja megtenni.

A Magyar Idők információja szerint szerdán az fog kiderülni, hogy ki lesz az MSZP új frakcióvezetője.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.