Postaügyek: Matolcsy ad egy embert a kormánynak

A feladatot eddig ellátó államtitkár, Németh Lászlóné nyugdíjba vonul.

MTI
2016. 07. 06. 10:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lázár János, Miniszterelnökséget vezető miniszter június 30-án jelentette be, hogy a feladatot eddig ellátó államtitkár, Németh Lászlóné nyugdíjba vonul.

A kormány határozatában felhívja az új kormánybiztost, hogy a postaügyi és nemzeti pénzügyi szolgáltatási feladatok hosszú távú, stabil ellátásának elősegítése érdekében szeptember 15-ig készítsen átfogó stratégiát és tegyen javaslatot a kormány részére a szükséges szervezeti és eljárási folyamatok átalakítására.

Az MNB közleménye szerint Bártfai-Mager Andrea, aki 2011. március 21-e óta volt tagja a monetáris tanácsnak, benyújtotta a lemondásáról szóló nyilatkozatát az Országgyűlés elnökének.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.