Rekordot döntenek a strandok?

A tavalyihoz hasonló magas fürdőlátogatottságot hozott eddig az idei év.

MTI
2016. 07. 08. 11:11
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Juhász Szabolcs elmondta: a strandok árbevételük hatvan-hetven százalékát nyáron, két-három hónap alatt érik el, ezért működésük szempontjából nagyon fontos az időjárás.

Ugyanakkor megjegyezte, hogy az elmúlt tíz-tizenöt évben a létesítmények főként a fedett kapacitásaikat bővítették, hogy rosszabb időben, sőt még télen is járhassanak oda az emberek.

Közlése szerint több fürdőben kisebb medence- és csúszdafejlesztést hajtottak végre, így Sárváron és Zalakaroson, de példaként említette a Paskál strand jövő héten megnyíló fedett részét is.

Az árakról a főtitkár azt mondta, hogy azokat minden létesítmény maga határozza meg, az emeléseket azonban jellemzően már az év elején végrehajtották. Tavalyhoz képest minimálisan drágább a fürdőzés idén – jegyezte meg.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.