Új frakcióvezetője lett az MSZP-nek

Az új pártelnök, Molnár Gyula bejelentette, hogy Tóth Bertalan lett az új frakcióvezető.

MTI
2016. 07. 06. 11:33
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A június 25-én megválasztott Molnár Gyula azt mondta, tíz napja pártelnök, ezen békés és gyors időszak alatt lezárták a változást a pártban. Jelezte, innentől kezdve kevésbé a belső dolgokról, sokkal inkább arról szeretnének beszélni, hogyan politizál az MSZP, milyen országot képzel el.

Tóth Bertalan „kőkemény” ellenzékiséget ígért, és közölte azt is, hogy lemond az MSZP Baranya megyei elnöki posztjáról. Elmondta, a frakció szinte egyhangúlag hozta meg döntését a személyi kérdésekről. Hozzátette: általános frakcióvezető-helyettes lett Burány Sándor, és frakcióvezető-helyettessé választották Szakács Lászlót, Tóth Csabát és Varga Lászlót. A frakcióigazgató Velez Árpád – közölte.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.