Videó készült a 99-es buszon nőt alázó biztonságiról

Az utasok összedobták a jegy árát az áldozatnak.

MNO
2016. 07. 21. 12:14
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A közelmúltban történt esetről a Blikk szerzett felvételt, és egy utast is sikerült megszólaltatniuk az üggyel kapcsolatban. No meg természetesen a BKK-t is megkeresték, ahol kiemelték, hogy nem jegyellenőrről, hanem biztonsági őrről van szó, aki elismerte, hogy rosszul kezelte a helyzetet. A történtekért figyelmeztetést kapott és tanfolyamra küldték, hogy tudja kezeli a jövőben a hasonló szituációkat.

– Életemben nem láttam még ilyen nyílt színi megalázást, mint amit a biztonsági őr csinált – mondta el a szemtanú a bulvárlapnak. A rövid felvételen már csak a szidalmazás vége látszik, mikor már az egyik utas is közbeszól.

A jegy nélkül utazó nőt megsajnálták a többiek, összeadták a pénzt, majd vettek egy vonaljegyet a döbbent ellenőrtől – írják.

A lap egyébként kiemeli, hogy a járaton legtöbbször az ellenőrök rendőrökkel együtt utaznak, mert annyi a konfliktus a jegykezelők és az utasok között.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.