Volt textilgyár égett Budapesten

A tűzoltóknak egész napos küzdelem után sikerült megfékezniük a lángokat.

MTI
2016. 07. 18. 14:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint a tűzoltók nagy erőkkel érkeztek a helyszínre, és megkezdték a Fáy utcában található raktár alumíniumburkolatú sátortetejének oltását.

A helyszínre tart a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat, valamint egy vízszállító jármű és a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság doktorszolgálata is.

A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság az MTI-vel közölte: az ezer négyzetméter alapterületű egykori textilüzem mindhárom szintje lángolt, a tűzoltók tizennyolc járművel érkeztek a helyszínre. Az oltáshoz szükséges plusz vízmennyiséget a fővárosi hivatásos tűzoltók, valamint a délegyházi és a rózsadombi önkéntes tűzoltók járművei szállították.

A lángok eloltása után a tűzoltók megkezdték a romok átvizsgálását. Noha az épület beomlott, sérültekről nem érkezett hír.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.