Három kilométeres a hegyeshalmi dugó

Szúrópróbaszerűen ellenőriznek az osztrák hatóságok.

MTI
2016. 08. 14. 10:31
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Smuk Ferenc elmondta, hogy a várakozási idő körülbelül egy óra.

Hozzátette: szombaton is mintegy három kilométeren torlódtak a személyautók és az autóbuszok a sztrádán. A torlódás a késő esti órákra mérséklődött, éjszaka néhány órára meg is szűnt.

A rendőrség továbbra is arra kéri az autósokat, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek a sztráda érintett szakaszán, és indulás előtt mindenképp tájékozódjanak a rendőrség határinfó oldalán a választott határátlépési pontoknál szükséges várakozási időkről.

Az osztrák hatóságok idén április 25-e óta tartanak szúrópróbaszerű ellenőrzéseket a magyar–osztrák határátlépési pontokon az illegális migránsok és az embercsempészek kiszűrése érdekében.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.