Már „csak„ másfél milliárd az MSZP tartozása

Kétmilliárd forintos adósságának negyedét már visszafizette a szocialista párt.

MTI
2016. 08. 11. 9:37
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Burány Sándor azt mondta: az adósság rendezéséhez, nehéz helyzetük konszolidálásához nagy lökést ad majd, ha sikerül eladniuk a budapesti Jókai utcában található pártszékházukat, amely üresen áll. Több potenciális vevő is érdeklődik az ingatlan iránt, velük tárgyalnak, és bíznak benne, hogy rövid időn belül üzletet kötnek – tette hozzá.

A frakcióvezető-helyettes úgy fogalmazott, hogy „nem olyan nagy esemény a pártok életében” az eladósodás, amire általában kampány alatt vagy azt megelőzően kerül sor. A Fidesszel is ez történt korábban: a jelenlegi nagyobbik kormánypártnak 2008-ban több mint kétmilliárd forint tartozása volt, amelyet aztán visszafizetett – jegyezte meg, hozzátéve: az MSZP is így tesz majd.

Az illegális bevándorlásról szólva Burány Sándor azt mondta: a szocialisták nem bevándorláspártiak, a kvótareferendumról azonban az a véleményük, hogy rossz kérdéssel akarják az embereket az urnákhoz szólítani, aminek a Fidesz politikai pozíciójának erősítése a célja.

Az MSZP azt kéri az állampolgároktól, hogy ne vegyenek részt a voksoláson. „Aki otthon marad, az Európában marad” – jelentette ki

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.