Nézegessen képeket a tűzijátékról!

Az augusztus 20-i ünnepi események sorozata a tűzijátékkal zárult.

MNO
2016. 08. 20. 19:58
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Országszerte tűzijátékkal értek és érnek véget az augusztus 20-i ünnepi rendezvények, Budapesten kilenc órakor kezdődött a központi ünnepségeket lezáró látványos, félórás tűzijáték. A nap folyamán országszerte és a határon túl is számtalan kulturális, gasztronómiai, politikai és egyházi rendezvényen emlékeztek meg Szent István királyról, a keresztény magyar állam alapításáról és az új kenyérről.

Tömegek nézték a fokozott biztonsági intézkedések mellett megrendezett ünnepi tűzijátékot Budapesten a Duna két partján. A szervezők korábbi közlése szerint 21 ezer látványeffektet lőttek fel a Lánchíd déli járdájáról, a Gellért-hegyről, a Dunáról három pontonról és egy új helyszínről, az Erzsébet híd északi járdájáról. Az ünnepi tűzijátékot élőben közvetítette a Duna és a Duna World csatorna.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.