Változik a 24-es és a 28-as villamos közlekedése

Szombattól augusztus 28-áig a 24-es villamos a fővárosban rövidített útvonalon jár.

MTI
2016. 08. 10. 16:56
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Közölték: a 24-es villamos szombattól augusztus 28-áig nem érinti az Elnök utca és a Keleti pályaudvar közötti megállóhelyeket. A Keleti pályaudvar és a Nagyvárad tér között a 24-es jelzésű pótlóbusz jár majd.

A 28-as és a 28A villamos szombat-vasárnap nem közlekedik; a Blaha Lujza tér és a Rákoskeresztúri új köztemető között 28A jelzéssel pótlóbuszok viszik az utasokat. Az új köztemetőtől az izraelita temetőig a 68-as autóbusszal, illetve csak vasárnap a sírkertnél is megálló 202E autóbusszal lehet továbbutazni – írta a BKK.

Közölték azt is: a pótlás miatti kényszerű átszállás nem számít útmegszakításnak. Amikor az utasok a pótlóbuszról a metróra vagy az ellenkező irányban szállnak át, nem kell új jegyet kezelniük.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.