Felfüggesztett börtönt kaphat a menekülteket veszélyeztető kamionos

A vádiratból az is kiderül, hogy Jeddi már volt börtönben, kábítószerrel való visszaélés miatt.

MNO
2016. 09. 11. 17:56
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kézhez kapta a vádiratot Jeddi Árpád Levente, a kamionos, aki tavaly nyáron videóra vette, ahogy Calais-nál hangos káromkodás közepette ráhúzza a kormányt az út szélén sétáló migránsokra. Az Egri Járási és Nyomozó Ügyészség szerint az, ahogy Jeddi a kamionjával fenyegette a migránsokat, azok életét és testi épségét veszélyeztette – írja az Index.

Az ügyészség azt indítványozza, hogy a kamionos közúti veszélyeztetés miatt felfüggesztett börtönbüntetést kapjon, vagy ha letöltendőre ítélné a bíróság, akkor a büntetés háromnegyedénél szabadulhasson. A vádiratból az is kiderül, hogy Jeddi 2009 és 2014 között már volt börtönben, kábítószerrel való visszaélés miatt. 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.