Multikultit épít a kormány?

A New African magazin legfrissebb számában kétoldalas hirdetésben toboroznak afrikai bevándorlókat.

MNO
2016. 09. 22. 9:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az már régebb óta köztudott, hogy a bevándorlás ellen – szavak és közpénzmilliárdok szintjén – harcosan küzdő magyar kormány kettős életet él. Ugyanis míg itthon megy a kampány, addig a letelepedési kötvényekkel eddig már 18 ezer gazdag migráns telepedhetett le hazánkba.

A kötvénysztori legújabb felvonására a 444.hu bukkant rá, a kormány ugyanis két oldalon hirdeti a „magyarságot” a legnagyobb eladott példányszámmal büszkélkedő pánafrikai magazinban. 

– hirdeti a szalagcím.

A reklám első oldala négyhetes gyorsított lebonyolítást ígér, valamint hogy nincs ingatlanvásárlási kötelezettség, sőt egy napot sem kell Magyarországon tartózkodni. Még a vízummentes schengeni mozgást is bedobják, de a borsos árról hallgatnak.

A 300 ezer eurós kötvény eladásánál az Orbán Ráhel rejtélyes bahreini útjánál országos ismertséget szerző Garamvölgyi Balázst vetik be a második oldalon, aki nem mellesleg bizniszel is a kötvényekkel.

A cikkszerű második felvonás már belemegy a részletekbe is, minthogy a „közepes és magas jövedelműeknek” van kitalálva a rendszer. Aki befizeti a pénzt, hozhatja „partnerét” és gyermekeit is, sőt július elsejétől jöhetnek a szülők is, s a gyermekre sincs tovább korhatár. Ezenfelül a pénz öt év múlva visszaszáll a befektetőre. A további könnyítésről alábbi cikkünkben olvashat.

A magyar állam is jól jár, hiszen a legnagyobb üzleti lángelmék hazánkba csábítása mellett még az államadósság is csökken – írják. A visszásságokról az írásban nem esik szó, de a Magyar Nemzet többször is foglalkozott a százmilliárdos biznisszel. Legyen szó a haverok általi lefölözésről,bűnözők beszállításáról vagy éppen az offshore-szálról.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.